ZÁKAZNICKÁ PODPORA:  + 420 775 614 460

Parní nástavec Vita Steam System

Vaření v páře je šetrný a zdravý způsob tepelné úpravy potravin. Díky parnímu systému parni nastavecVita Steam zachováte více vitaminů a minerálních látek než při klasickém vaření. Pára vyvinutá z vody v hrnci stoupá směrem vzhůru a ohřívá pokrm uložený v nádobách s perforovaným dnem na teplotu přibližně 100°Celsia. Jde o nejzdravější způsob vaření potravin, který zanechává jejich přirozenou chuť.  Vaření v páře má tu výhodu, že i více potravin, byť velmi aromatických, je možné vařit dohromady bez vlivu na jejich chuť.

  • Nejzdravější způsob vaření
  • Zachovává vitamíny a minerální látky
  • Uchovává přirozenou chuť potravin
  • Vyrobeno v EU


Doporučená prodejní cena: 6 999 Kč

VIDEO
{youtube}CyUu9G_ZVbw{/youtube}

Popis výrobku
Parní nástavec lze použít na hrnce o průměru 24cm. Je vyroben z kvalitního Pyrexového skla. Hrnec není součástí sady!

Vaření v páře dnes představuje nejzdravější způsob přípravy potravin. Zachovává většinu vitaminů a minerálů, které se během klasického vaření zničí. Potraviny si také ponechávají svoji přirozenou chuť, a tak není nutné je nějak výrazněji dochucovat.

  • Vyberte správné ingredience!
  • Vybírejte vždy jen přísady nejvyšší kvality a v perfektním stavu.
  • Při výběru potravin určených pro úpravu v páře volte správnou velikost, aby se potraviny vešly do napařovací nádoby, zejména pokud se mají upravovat vcelku, jako třeba ryby.
  • Nejlepších výsledků dosáhnete, budou-li mít jednotlivé kousky přibližně stejnou velikost (například brambory, zelenina nebo kuřecí prsa). Takové potřebují k uvaření stejný čas. Podle velikosti a síly kousků potravin se bude lišit čas vaření.

parni nastavec 01 parni nastavec 02 vita stream

Tipy a techniky pro vaření v páře

Nedávejte do napařovacích nádob příliš mnoho potravin. Určitý prostor ponechte volný, aby mohla pára co nejvíce cirkulovat.
Nekontrolujte vaření a nezvedejte pokličku příliš často – při tom totiž uniká pára a prodlužuje se čas přípravy.
Jemnou chuť dodají pokrmům vařeným v páře byliny, plátky citronu nebo pomeranče, česnek a cibule. Můžete je v parní nádobě vložit buď pod pokrm, nebo na něj.
Zmrazenou zeleninu můžete použít pro úpravu v páře bez rozmrazení. Všechny ryby, drůbež a maso musí být před vložením do páry úplně rozmrzlé.

© 2016 Saving Europe.Všechna práva vyhrazena.