ZÁKAZNICKÁ PODPORA:  + 420 775 614 460

Slow cooker - elektrický hrnec na pomalé vaření

Tento nejnovější model slow cookeru navazuje na úspěchy předchozích modelů.slowcookernovy Navíc je obohacen o novou funkci odloženého startu. Díky ní připravíte vynikající jídlo i den předem. Stačí jen připravit suroviny, nastavit dobu, kdy se má hrnec zapnout, jak dlouho bude vařit a poté již jen přijít k hotovému obědu či večeři. 

Pomalý hrnec se vyznačuje technologickým prvkem, jehož podstatou je vestavěný obal stěn. Díky tomuto prvku je možné udržet v hrnci dlouhodobě nízkou a vyrovnanou teplotu a jídlo se nepřipaluje, ačkoliv se vaří dlouho a není třeba míchání. Jídlo se vaří těsně pod bodem varu, uniká tudíž velmi málo par a jídlo je tudíž jemné, šťavnaté a mimořádně chutné.

Vnitřní odjímatelná kameninová nádoba může být použita samostatně pro pečení v troubě, ovšem nikdy ne samostatně na sporáku.

 

Doporučená prodejní cena: 6999 Kč

VYPRODÁNO




Fotogalerie

kamenina2

Postup při vaření ve slow cookeru

Dušením se při vaření, díky nízké teplotě, zamezuje riziko přepálení. Masu dodává tento způsob úpravy vláčnost a umocňuje jeho vůni.

Dušením se vytváří opravdová alchymie chutí a vůní. Díky vaření při nízké teplotě si maso zachovává výjimečnou křehkost. Dušení je také vhodné pro zeleninu. Ta obsahuje vodu a díky tomu se tedy vaří ve vlastní šťávě.

Připravte a nakrájejte suroviny, namočte vše do tekutiny (např. vývar, voda, víno) a zapněte přístroj. O zbytek se již postará Slow cooker. Vaření je po celou dobu rovnoměrné, poněvadž všude kolem varné nádoby ohřívá vzduch elektrická základna a probíhá při stálé a nízké teplotě. Mezitím, co se jídlo vaří, si vy můžete užívat svých blízkých a přátel. Při stejné teplotě uchovává Slow cooker jídlo v teple do doby, než se otevře poklička.

 

Rady a tipy

V případě, že používáte mražené maso, nechte jej vždy rozmrznout. V některých receptech se k přípravě používá marináda nebo koření, jejichž tekutina maso provoní.


Pro zkrácení času nechte maso naložené v marinádě přes noc. Fazole by se měly namáčet do vody o den dříve, než je použijete k vaření. Vodu z nich posléze vylijte. Rovněž můžete k přípravě pokrmu použít fazole z konzervy, jejichž příprava je časově méně náročná. Optimální čas vaření fazolí: v režimu high 4 hod, v režimu low 8 hod, ne déle.

 

Certifikáty
Tento výrobek byl akreditován v laboratořích ITC Zlín.

 

Technické Parametry

Max. příkon: 200 W

Objem: 3,5 l



Ke stažení
>> Návod k použití

© 2016 Saving Europe.Všechna práva vyhrazena.